CCEA Modelari evolutioniste ale emergentei normelor sociale
Echipă

Universitatea din București. Facultatea de Filosofie

Splaiul Independentei nr. 204, Sector 6, Bucuresti 060024 Telefoane: +40 21 318 15 56, +40 21 318 29 74 Fax: +40 21 318 52 89

mai multe
The Evolution of Cooperation
The Evolution of Cooperation
Governing the Commons
Governing the Commons
Freedom Evolves
Freedom Evolves
Natural Justice
Natural Justice
Evolution and the Theory of Games
Evolution and the Theory of Games
The Grammar of Society
The Grammar of Society
înainte înapoi
14847 vizite
TRIMITE Imprimă

Echipă

Emanuel-Mihail Socaciu

Lector al Facultății de Filosofie, Universitatea din București. Coordonator de programe în cadrul Centrului de Cercetare în Etică Aplicată al Universității din București. Domenii principale de interes academic: filosofia politică, etica aplicată, epistemologia științelor sociale.

Laurențiu Gheorghe

Asistent universitar, Facultatea de Filosofie, cu preocupări în filosofia politica, filosofia dreptului, antropologie politică. Doctorand al Universităţii din București cu o teză despre emergența regulilor în contextul organizațiilor politice.

Ionuț Sterpan

Coordonator de programe la Centrul de Analiză şi Dezvoltare Instituţională (CADI). A studiat filosofia politică la Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucureşti, la Universitatea Central Europeană din Budapesta şi la Universitatea din Maryland. Este interesat de sisteme instituţionale favorabile libertăţii, iar abordările sale preferate sunt analiza economică a legii, teoria alegerii publice, şcoala austriacă de economie şi filosofia analitică.

Constantin Vică

Asistent universitar, cercetător în etica noilor tehnologii la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București, doctor în filosofie cu o teza despre mediul si tehnologia web. A urmat un master de filosofie politică la Universitatea Paris Est (UPEC). Domeniile principale de interes academic sunt etica informației și computerelor, roboetica / machine ethics, filosofia științelor umane, filosofia și istoria tehnologiei, proprietatea intelectuală.

Tineri cercetători invitați permanent

Radu Uszkai, Emilian Mihailov, Mihai-Valentin Cernea, Camil Golub, Monica Ștefănescu - Universitatea din București.

Tudor Glodeanu, Horia Terpe, Vlad Tarko - CADI.

Publicat la 12.11.2010
Acasă
Universitatea din București. Facultatea de Filosofie
Proiect finanțat de CNCSIS, cod TE_61, nr. 22/2010
Acasă Despre proiect Echipă Publicaţii Conferinţa NORMEV Activități Parteneri Contact
sâmbătă 20 iul 2024, 12:35
Privacy Research policy Hartă site